Aktivitäten übersicht

Aktivitäten August

 

Zaterdag 3 augustus:

ROMMELMARKT OP DE CAMPING van 9.00 uur tot 13.00 uur. Zet je eigen kraampje weg en verkoop je spulletjes óf ga lekker zelf rondwandelen om iets te kopen voor een leuke prijs!! Deelname gratis en iedereen die op de camping staat mag een kraampje neerzetten. Hoe meer kramen... hoe gezelliger!

Maandag 5 -12 - 19 augustus: Pizzabus Divino op camping Zon en Zee.

Heerlijk verbereide pizza's uit een orginele houtoven (tussen 16.30 uur en 19.30 uur).

Zaterdag 10 augustus: Mosselrace Yerseke

De Mosselrace is een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd op de Oosterschelde met vertrek vanuit de havens in Yerseke, tegenover de camping.
De wedstrijd is open voor alle klassen, zowel gemeten als ongemeten schepen. 
Uitgangspunt bij de Mosselrace is dat iedere eigenaar van een kajuitzeilboot zich voor deze wedstrijd in kan schrijven.
Of het nu een scherp jacht of een rond- of platbodem jacht betreft maakt niet uit.
Of u nu een ervaren wedstrijdzeiler bent, of u bent een toerzeiler die het leuk vindt om met uw eigen gezin uw zeiltechniek eens te testen,
u bent allemaal van harte welkom
Jaarlijks is er een wedstrijdveld van rond de 100 deelnemers, verdeeld over meerdere klassen.
Inschrijven via www.mosselrace.nl 
-------

Woensdag 14 augustus:

Vanmiddag wordt de JAARLIJKSE KERMIS geopend. De kermis staat weer schuin tegenover de camping, naast de haven... dus even oversteken en jullie kunnen draaien, tollen, gokken enz enz.... Vanwege de aankomende mosseldag wordt bij veel kampeerders de caravan en/of straat versierd! Het is een vrolijke boel met al die vlaggetjes.

Donderdag 15 augustus: MOEDERKESDAG BELGIË 

vrijdag 16 augustus:

De avond vóór Mosseldag laten we niet zomaar voorbijgaan. We gaan er een gezellige muziekavond van maken.

zaterdag 17 augustus:

MOSSELDAG, OOK OP CAMPING ZON EN ZEE 

  • met live-muziek van 14.00 uur - 22.00 uur op het terras en in de taveerne.
  • Taveerne geopend vanaf 10.00 uur
  • Keuken geopend vanaf 11.00 uur - 21.00 uur

zaterdag 17 augustus:

Mosseldag Yerseke
Natuurlijk serveren ook wij ook op deze dag Zeeuwse mosselen met friet en sausjes!

Mosseldag 2018 zal nog meer in het teken staan van de Zeeuwse mossel. De Stichting Mosseldag Yerseke laat de bezoekers niet alleen de beroemde schaal- en schelpdieren proeven via een culinaire route, die zo ongeveer tussen het centrum en de havens loopt, ook worden de bezoekers meer geïnformeerd over het verhaal achter de natuurproducten uit Yerseke. Het mosselplein is één van die onderdelen waar de bezoekers de mosselkweek, de mosselvangstgebieden en de mosselvisserij kunnen beleven en veel nuttige informatie over de mossel terug kunnen vinden.

Naast een grootse braderie in het dorp en nabij de havens, ontbreken zeker de levendige terrassen met live muziek niet. Voor jong en oud is een keur aan attracties te vinden op de kermis aan de haven. Deze kermis begint al de woensdag voor mosseldag.

Bovendien kunt u meevaren tijdens de vlootschouw op een van de mosselkotters en kunnen de bezoekers genieten van vele muziekkorpsen tijdens de taptoe. Daarnaast is er het "mosselgeblaas", waarbij verschillende dweilbands, verspreid over het hele dorp gedurende Mosseldag optreden. 's Avonds vindt er op het parkeerterrein van de Willem Alexanderhaven een uitgebreide taptoe plaats.

Beleef het mee!

In deze maand diverse rondvaarten. Opstappen tegenover de camping in de Koninging Julianahaven: zoals zeehondentocht, natuurvaartocht, Sleepvis- tourtocht. Marstrand Rondvaarten, Meerpaalweg, Yerseke, 0(031)6-22089393, www.rondvaartenyerseke.nl. Reserveren gewenst, 10% korting als kampeerder.

 

Weekmarkt

  • Weekmarkt Yerseke: iedere vrijdag van 8.00-12.00uur
  • Weekmarkt Goes: iedere dinsdag grote markte met allerlei kramen van 8.00-16.00uur, op zaterdag is er een groente-, fruit-, en bloemenmarkt van 8.00-16.00uur.
Logo Recron Zoover logo